Minggu, 08 September 2013


Sejatinya cinta bukan dinilai dari menanti tanpa usaha,
tapi sejatinya Cinta ialah saling ikhlas dalam menanti dalam do'a saling berbagi, meski ada sejuta tangis jatuh dipipi.

tapi yakinlah yang dibina Kerana-Nya akan indah selalu suatu hari nanti,
tapi pastilah setiap cinta yang terjalin pasti kan pudar dengan berjalannya waktu jika tiada sandaran pada ilahi..

~***~**~**~**~~***~**~**~**~~***~**~**~**~~***~**~**~**~~***~**~**~**~

Berlafazkan Bismillah saat bertemu dan Berlafazkan Hamdallah tika telah dipersatukan.

Pesan pada Hawa :

~~**~~**~~
Hati hawa ni sangatlah lemah, Mudah Rapuh, mudah luka dan mudahnya sakit, apatah lagi jika berhadapan dengan yang Namenya Problem Love,, **
Hanya pesan singkat dapat aku berikan.

"Tika Hati jatuh cinta perbanyakkan Do'a dan Dzikrullah
"Tika Hati jatuh cinta hingga hati menjadi Gundah ambil wudhu dan Sholatlah.
Tika lemah kerana cinta hanya Allah tempat dimaa kekuatan berada.

~~**~**~~


Pesan pada Adam :
"Tika kamu sentuh hidup sorang Hawa jangan mudahnya kau lukakan dia dengan perangai yang sangat tak seronok tu, tak taukah Hawa ni mudah luka hati, tak kesian kah dengan perempuan dia ni dah comel Cute,kalau nangis terisak sampai Berhingus pula,.. Ololoo..

"Tika kamu jatuh cinta tundukkan pandangan, banyakkan Istighfar pinta bantuan pada Yang Esa supaya cintamu & cintanya dapat bertemu di Mahligai Kencana,

OKAY..
By : Dewi Ayu Fatimah :)

~~~~~***********~~`````~~``